Slotgraven fase VIER

Hardenberg
Actueel aanbod

€ 242.500,- tot € 242.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 118m2
Kaveloppervlak
117 - 117m2
Inhoud
400 - 400m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Slotgraven verrijst in het centrum van Hardenberg. In de driehoek bij de Witte de Withstraat, de Bruchterweg en de Karel Doormanlaan. Op deze plek kabbelde vroeger een beek die uitmondde in de Vecht. Later stonden hier het voormalige gemeentehuis, het waterschapsgebouw en een basisschool. Straks woon je er in een parkachtige omgeving.

Vlak bij voorzieningen
Slotgraven is centraal gelegen. Boodschappen doen? De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich aan de overkant van de straat. Winkelen? De winkelstraten liggen op drie minuten loopafstand. Ga je graag een avond uit? Je loopt in ongeveer zeven minuten naar Theater de Voorveghter. Heb je schoolgaande kinderen? Op zo’n vijf minuten lopen vind je een basisschool en twee middelbare scholen. Werk je buiten Hardenberg? Je rijdt met de auto binnen twee minuten de N343 op. Vanaf daar ben je in ongeveer een half uur in Emmen, Hoogeveen of Zwolle.

Groen wonen, duurzaam wonen.
In Slotgraven, de eerste gasloze wijk van Hardenberg, woon je niet alleen groen, maar ook heel duurzaam. De woningen zijn milieubewust ontworpen en zeer goed geïsoleerd. Een waterpomp en warmte-terugwininstallatie verwarmen en ventileren het huis op een milieuvriendelijke manier. Zonnepanelen op het dak wekken daarnaast energie op die je kunt benutten in het huis. Standaard zijn de woningen uitgerust met vloerverwarming. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je energieverbruik en draag je een steentje bij aan het milieu.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Slotgraven fase VIER
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 242.500,- tot € 242.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardenberg.

Aanmelden