De Vechte Kruserbrink 1-11

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hardenberg - Hardenberg
Actueel aanbod

€ 354.500,- tot € 377.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 131m2
Kaveloppervlak
113 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nu in verkoop: 6 duurzame eengezinswoningen
Het is zover: de eerste en enige eengezinswoningen in De Vechte Hardenberg zijn in verkoop. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s) en onder downloads alle verkoopinformatie vinden zoals de contract- en keuzemap, de klantreis en verdere informatie over het inschrijven op een woning. Via je persoonlijke woonaccount heb je rechtstreeks toegang tot het inschrijfformulier van de 6 eengezinswoningen. Dit is jouw kans op één van de 6 energiezuinige eengezinswoningen in De Vechte.

Duurzaamste woonwijk van Hardenberg
Alle woningen in De Vechte zijn vanzelfsprekend gasloos. Je woont in een huis met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt. Daarmee is De Vechte de duurzaamste woonwijk van Hardenberg. De 6 eengezinswoningen hebben voorlopig het energielabel A++++. Hierdoor is je huis standaard energieneutraal en heb je lage energielasten. Sinds 2021 mogen er volgens Europese regels alleen nog maar energieneutrale gebouwen worden gebouwd die voldoen aan BENG (Bijna Energieneutraal Gebouw).

Volledig energieneutrale woningen
De nieuwe rij- en hoekwoningen van De Vechte gaan nog een stap verder. Ze voldoen straks allemaal aan de normen van ENG (Energieneutrale Gebouwen). Het betekent dat ze volledig energieneutraal zijn, vergelijkbaar met Nul-op-de-Meter (NOM). Jouw huis wekt straks net zoveel energie op als nodig is voor verwarmen en koelen en het gebruikersgebonden energieverbruik. Bij het laatste wordt uitgegaan van normaal verbruik door een gemiddeld huishouden.

Wonen in het groen dicht bij voorzieningen
Je woont hier in de bocht van de Vecht in Hardenberg, op een plek waar mensen, dieren en planten in harmonie samenleven. Toch woon je dicht bij het gezellige centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. Denk aan winkels, scholen, sportaccommodaties, kerken, bioscoop, theater en ziekenhuis.

Mix van woningen
De Vechte telt straks een grote variatie aan comfortabele woningen, voor verschillende doelgroepen en in verschillende prijsklassen. De 6 woningen aan de Kruserbrink zijn de enige eengezinswoningen binnen het project. Het aanbod omvat verder 61 koopappartementen en 110 sociale huurappartementen. Naar verwachting is eind 2027 de hele gebiedsontwikkeling voltooid.

Fijne plek om te wonen
Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en maatregelen om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de bebouwing geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.

Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale invloed op het milieu.

Daarom een eengezinswoning in De Vechte:
- Royale woningen met een woonoppervlakte van circa 110 vierkante meter
- Standaard drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping
- Vloerverwarming op alle woonlagen
- Woonkeuken aan de straatzijde, living aan de tuinzijde
- Vrijstaande houten berging, met warmtepomp
- Parkeren op eigen terrein achter de woning onder pergola
- Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm
- Groen wonen en autoluw wonen dicht bij het centrum
- Centrumvoorzieningen van Hardenberg op loopafstand

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vechte Kruserbrink 1-11
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 354.500,- tot € 377.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardenberg.

Aanmelden