Hof van Dedem

Hardenberg - Dedemsvaart
Toekomstig aanbod

€ 183.900,- tot € 237.900,-

Over dit project

Het nieuw te bouwen woonwinkelcomplex op de locatie Markt West in Dedemsvaart krijgt de naam 'Hof van Dedem'. Deze naam is gekozen uit de vele inzendingen naar aanleiding van een prijsvraag van inwoners van Dedemsvaart.

Ontwikkelaar Leyten werkt samen met de gemeente Hardenberg aan de ontwikkeling van de Markt in Dedemsvaart als onderdeel van het Masterplan Centrum Dedemsvaart. Len Leijten: "Achter de schermen is hard gewerkt aan de ontwikkeling van de Markt. De grond is bouwrijp geleverd door de gemeente en de handtekening onder de huurovereenkomst met Jumbo Supermarkten voor de huur van 2.000 vierkante meter winkelruimte is inmiddels gezet. Boven de winkels bouwen we 19 luxe koopappartementen, allen met eigen parkeerplaats en een grote buitenruimte, We leggen nu de laatste hand aan het definitief ontwerp voor het Hof van Dedem en bereiden de nieuwbouw verder voor, zodat de schop na de zomer de grond in kan.

De bouw duurt ruim een jaar dus eind 2015 gaan de winkels aan de Markt open en kunnen de bewoners hun nieuwe appartement betrekken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Dedem
Woningen
17 van 19 beschikbaar
Prijs
€ 183.900,- tot € 237.900,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardenberg.

Aanmelden