Actueel

Nieuws

Keukenadviesaanhuis.nl biedt betaalbaar maatwerk Lokaal nieuws vrijdag 10 januari 2020

Keukenadviesaanhuis.nl biedt betaalbaar maatwerk

Of je nu toe bent aan een geheel nieuwe keuken of alleen een nieuwe look of nieuw onderdeel, Keukenadviesaanhuis.nl is hèt adres voor maatwerk in keukens. Op úw adres; Keukenadviesaanhuis.nl komt naar u toe met een mobiele showroom, zodat u fronten en grepen in vele soorten en kleuren in uw eigen keuken kunt bekijken. “Dat heeft als extra voordeel dat ik de thuissituatie zie,” zegt Hendri Ziengs, adviseur voor Overijssel.

“Kinderen, rolstoelgebruikers, huisdieren etc. stellen elk andere eisen, waar ik rekening mee kan houden.” En dat geldt natuurlijk ook voor maten, hoeken, ligging, lichtinval… zaken die een verkoper in een keukenshowroom allemaal níet ziet, en Hendri wèl. Zo kan hij ook beoordelen of een keuken renovatiewaardig is. “Een afgeschreven keuken moet je niet willen renoveren, daar komt alleen maar narigheid van. Ik heb wel eens een keuken afgekeurd tot grote teleurstelling van de eigenaar, waarna zijn buurman klant bij me werd vanwege mijn eerlijke advies,” vertelt hij.

Hier spreekt iemand met ervaring; Hendri is in 1999 gestart als keukenverkoper in een keukenshowroom, waarna hij in zes verschillende keukenbedrijven heeft gewerkt als verkoper of filiaalmanager. Daardoor weet hij precies hoe het er in de keukenbranche aan toegaat. Die ervaring komt hem goed van pas, vooral ná het adviesgesprek; materialen bestellen, monteurs inplannen… het is een enorme puzzel! En is er sprake van een nieuwe keuken, dan moet deze natuurlijk ook eerst nog ontworpen worden. “We maken gebruik van een programma waarbij je het eindresultaat op je eigen tablet in 3D kunt bekijken,” zegt Hendri terwijl hij een VR-bril laat zien.

“Nog vóór je nieuwe keuken geplaatst is, kun je er in rondlopen en ‘m aan familie en vrienden laten zien!” Keukenadviesaanhuis.nl biedt absoluut hoogwaardige producten tegen een reële prijs (er hoeft immers geen dure showroom terugverdiend te worden). Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich door de korte lijnen – Hendri is het eerste en enige aanspreekpunt in deze regio.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardenberg.

Aanmelden